Arbeid støy til håndverker, industri og profil

Våre yrkesklær er en betydelig aktør i det norske yrkesklærs markedet. Produsentene er kjente nordiske leverandører med lang erfaring. Profilplagg til de fleste serviceyrker. Bjørnkläder er en av de første produsentene i Sverige av arbeids tøy fabrikken etablert i 1905. Bjørnkläder har et enormt fargespekter på sinne kolleksjoner og deres produktutvikling gjør at de alltid er i forkant av trender og utvikling.

Vi har her tatt frem noe av vårt sortiment.

    [Se katalog]

Håndverkskær

 

 

 

 

 

 

- Tøff håndverkerserie utviklet med tanke på lav vekt, maksimal slitestyrke og komfort. Serien har ytterligere forsterkninger på knelommer, hengelommer og skuldre. De utvendige knelommene har to høyder og dermed plass til to ulike størrelser på kneputene.

 

[pdf-link]

 

 

Synlighetsklær

 

 

 

 

 

 

Høyt utstyrsnivå, mange detaljer og høy brukerkomfort kjennetegner vår oppfattende kolleksjon av synlighetstøy. Den beste High Visibility serien på markedet?

[pdf-link]

 

 

Industri - service - spesialklær

Kanskje den mest velutstyrte og prisgunstige profilserien på markedet.

  [pdf-link1]   [pdf-link2]

 

RAW - Rain and work Fristads

R.A.W – Fristads konsept for arbeid i tøffe værforhold! Når du bruker et
R.A.W-plagg er du garantert tørr og varm! Alle plagg er utviklet i nært samarbeid med GORETEX – alt med tanke på god funksjon og komfort. 2 typer arb.bukser., med avtagbare hengelommer m.glidelås samt feste av GORTEX innebukse er med glidelås.

                                                                      Thermo tøy

                    

 

Noen av våre leverandører:

       

 

 

 

Arbeidstøy til Hotell, servering, kokk, renhold og instutisjon


Neo Yrkesklær er en betydelig aktør i det norske yrkesklærmarkedet. Siden 1932 har vi signet og produser yrkesklær og profilplagg til de fleste serviceyrker

Segers Fabriker AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi erbjuder ett kunskapsföretag med känsla för design och kvalité. Det viktigaste vi lärt oss sedan starten 1943 är att en nöjd kund stannar!

Vi anpassar och tillverkar arbetskläder till kunder som ställer krav på att kvalité skall kännas och att design skall synas.

Kokkelandslaget benytter Segers når de tar hjem seieren.

Hvem har sagt at kockkleder må væra svart/hvite? Her viser vi våre klassiske kockkleder, men i trendig farger. Kryddre vær-dagen og sett lite farge på kjøkkenet!

Katalog trykk her: Dresser - Kokk og servering

 

Profil - Fritidsklær

Clique er et av Europas bestselgende varemerker. Tanken bak kolleksjonen er enkel men genial: Profilklær skal kunne bæres av alle. De skal finnes i mange forskjellige modeller, størrelser og farger. Plaggene skal kunne brukes mye uten å miste fasong eller farge. Mange har lært seg å sette pris på Clique kolleksjonen som har klær til både arbeid og fritid.

New wave tilhører profilmarkedets absolutt fineste varemerker. New Wave føles eksklusivt og holder en høy kvalitet, både når det gjelder material og design. Kolleksjonen inneholder et bredt utvalg av solide business klær; eksklusive skjorter og club blazere. New wave er en luksus kolleksjon designet for de som ønsker å tilføre sitt firma en spesiell kvalitet.

New Wave AS legger meget stor vekt på tilgjengelighet og logistikk og er i dag Norges ledende produsent innen profiltøy. New Wave AS har umiddelbar leveranse fra lager. New Wave AS fører et enestående bredt utvalg innen t-shirts, gensere, jakker, caps etc. til firmaprofilering, for alle.

         

    

       

[pdf-link1]   [pdf-link2]